| 
Неділя, 24 травня 2015

Арт – майданчик на Пріорці.

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

23 травня 2015р. в рамках щорічного Фестивалю  «Музейний простір – творчий простір»  студенти  Мистецького інституту художнього моделювання та дизайну імені Сальвадора Далі провели безкоштовні майстер класи для всіх бажаючих.

Майстер - класи  з петриківського розпису, декупажу, орігамі проводились на території садиби Меморіального музею « Хата на Пріорці». На майсяер – класи могли завітати всі бажаючі.

Дітям і дорослим було дуже цікаво виготовити своїми руками роботи в техніці петриківського розпису, освоїти нові прийоми, які застосовують професіональні художники петриківки під час розпису, зрозуміти технологію техніки декупаж.

 

Студенти першого курсу Мистецького інституту художнього моделювання та дизайну імені Сальвадора Далі також були щасливі передати вже отриманий, в стінах інституту досвід, малечі та ї батькам.

За цікавою, творчою роботою тригодинний майстер – клас промайнув, як одна хвилинка.

Відвідувачі зізналися, що петриківській розпис і декупаж вони освоїли та будуть тепер користуватися набутими навичками, а от з орігамі не все так просто, то ж  ще треба попрацювати.

У перекладі слова «орігамі» означає  «складений папір».  Мистецтво орігамі  це  створення якихось витворів складанням і згинанням  паперу, згідно  розроблених геометричних схем. Тому всі присутні на майстер – класі звичайно ж склали журавликів під керівництвом студентів - майстрів, але самотужки, без майстра повторити  таку роботу навряд зможуть, потрібне тренування.

Творчий проект  «Арт - майданчик  на Пріорці»  студенти та викладачі Мистецького інституту художнього моделювання та дизайну імені Сальвадора Далі проводять вже не в перше, весь час збираючи « величезні аншлаги».

При бажані потрапити на майстер - класи «Арт - майданчик  на Пріорці» слідкуйте за винами нашого інтернет – порталу.

Читати 7322 разів