| 

Архітектура

Понеділок, 31 грудня 2012 18:07

Виставка «Desin.Living.Tendency- 2012».

 

В Києві у виставковому центрі КиївЕкспоПлаза  з 3 по 6 жовтня 2012р. проходило одночасно дві виставки:  «Desin.Living.Tendency- 2012» та   Міжнародна виставка «Меблеві Технології, Комплектуючі, Текстиль».

В рамках виставки  «Desin.Living.Tendency- 2012» відбувся конкурс інтер’єрних  і ландшафтних інсталяцій  « Театр сучасного дизайну».

В рамках  спеціалізованої виставки  COMFORT HOUSE, яка проходила з 18 по 21 вересня 2012р. в Виставкового центру  КиївЕкспоПлаза відбувся конкурс інтер’єрних  і ландшафтних інсталяцій ECO  FUTURE:GARDEN & INTERIOR.

Організували  конкурс для  дизайнерів Видавничий дім  ’’АСС –медіа’’, Гільдія ландшафтних архітекторів України, ТОВ ’’ Київський міжнародний контрактовий ярмарок ’’.

Понеділок, 24 вересня 2012 13:45

Художня ковка на виставці COMFORT HOUSE.

Спеціалізована виставка для всіх, хто ремонтує та будує власне житло COMFORT HOUSE  завершила свою роботу у Виставковому  Центрі  КиївЄкспоПлаза, де проходила, з 18 по 21 вересня 2012р.

Для всіх, хто будує власне житло, облаштовує  квартиру, перебудовує або модернізує своє помешкання виставка була дуже потрібною.

У Києві у Виставковому  Центрі  КиївЕкспоПлаза, з 18 по 21 вересня  проходила міжнародна виставка  ''Comfort  House  - 2012''( осінь).

Виставка  представляє споживачам широкий спектр будівельних товарів та послуг. На виставці представлені комплексні рішення  від індивідуального проектування будинку до підбору будівельних матеріалів та обладнання. Особливий акцент організатори виставки зробили  на оптимізації будівництва, проектних і архітектурних рішень, на енергозберігаючих та екологічно чистих матеріалах і застосувані  новітніх вдосконалених технологіях.

З 4 по 12  серпня 2012 р. у Києві, в парку імені Т.Г.Шевченко, проходила виставка під назвою «Шедеври природи». Це перша в Україні виставка трав»яних інсталяцій або,як іноді називають трав»яної скульптури і  дуже популярний напрямок у сучасному мистецтві. Такі,неначе живі скульптури з трави, ще мають назву топіарі або грін – арт (green – art)  і являються не тільки популярним напрямком  у сучасному мистецтві а й у такому  мистецтві, як ландшафтний дизайн.

 

14-17 марта в Киеве в ВЦ « КиевЭкспоПлаза », г.Киев, в рамках KIFF – Киевский международный мебельный форум 2012, проходила Международная выставка мебели для жизни и предметов интерьера.

Эта выставка - самое масштабное событие в сфере дизайна, объединяющее поставщиков и производителей мебели, освещения, предметов декора, лучших дизайнеров и архитекторов из Украины, Италии, Германии, Румынии, Турции, Польши, России, Латвии, Эстонии, Австрии и других стран, а также ритейлеров и владельцев HoReCa-бизнеса.

Дизайн является феноменом художественной культуры XX века. Родившись на рубеже столетий, он на волне промышленной и научно-технической революции, стремительно развиваясь, превратился в один из самых влиятельных видов проектно-художественной деятельности.

Вівторок, 01 травня 2012 23:00

Архитектура

Небольшая фото-подборка myza.com.ua

Понеділок, 30 квітня 2012 23:00

Архитектура

Архитектура - монументальный вид искусства, целью которого является создание сооружений и зданий ,необходимых для жизни и деятельности человека, отвечая утилитарным и духовным потребностям людей.

Она теснее ,чем другие искусства связана с развитием производительных сил и развитием техники. Архитектура не воспроизводит действительность непосредственно, она несет не изобразительный, а визуальный характер.