| 
Субота, 23 червня 2012

Выставка живописи и инсталляции Максима Казарина «Початок бажання або історія поверхні», г. Киев

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

С 19 июня по 10 июля 2012г. в помещении галереи «Мистецький простір 365» в г.Киеве по ул. Константиновской 63/12 (вход со двора) будет проходить выставка живописи и инсталляции Максима Казарина «Початок бажання або історія поверхні». Вот как анонсирует выставку галлерея «Мистецький простір 365» :

ІСТОРІЇ ПОВЕРХНІ - експресивний живопис Максима Казаріна, що накопиченням шарів фарби, створює шершавість, фактурність, та перетворює будь-яку повехню на художній твір.



Елементи Дада на холстах з відпрацьованих поверхонь, абстрактний живопис урбанізований графіті та предметами людського споживання.

Тріщини, зазори, надломи як ідеальна форма поєднується зі спонтанними плямами, потьоками. Вся ця абсолютна фізична свобода стається на холстах з легкої руки художника, котрий дозволяє з’являтися цим проявам у власному художньому творі.

Урбан стайл з беспосередніми випадковими та навмисте спрощеними плямами, кольорами та символами. Живопис поза живописом десь на межі стрітарту та станковості.

Незважаючи на експресивність техніки, роботи Максима максимально позитивні та по-домашньому атмосферні, аби залишатися в інтер'єрах і не виходити на фасади агресивного міста. Полотна не протест, а гармонійне співіснування художника зі світом, яким він є.

 

Читати 5433 разів