Версія для друку
П'ятниця, 04 травня 2012

"Я люблю тебе,Энди Уорхол!"

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

 

С 22 февраля по 11 марта 2012г. в помещении галереи «Мистецький простір 365» в г.Киеве по ул. Константиновской 63/12 (вход со двора) будет презентация проекта Марты Погорелой и Pazza Pennello «Я люблю тебе, Енді Ворхол»!

 

Вот как анонсирует этот проект галерея ««Мистецький простір 365»:

 

«Ми вшановуємо пам'ять про світлу голову, що підштовхнула світ у велетенський каньйон масової культури, подарувала ідеальну форму Кока-коли та моду на підкрашування реальності, вселила віру у американську мрію стати зіркою за 15 хвилин. Ми митці ХХІ століття схиляємо голову у хвилині мовчання в ім’я нашого земляка…

 

Презентуємо проект Марти Погорілої та Pazza Pennello «Я люблю тебе, Енді Ворхол»! Це серія портретів Енді в компанії образів-символів продуктів масового споживання, які довели свою популярність і, відповідно, життєздатність.

22 лютого 2012 буде рівно 25 років з дня смерті Енді Ворхола. Чверть століття без художника, що вплинув на становлення поп-арту і світові тенденції в мистецтві. Чверть століття з художником, який своєю творчістю і «життям після смерті» поставив під сумнів автентичність оригіналу в порівнянні з копією. Продюсер, дизайнер, письменник, колекціонер, видавець журналів і кінорежисер, Ворхол залишив незабутній слід в повсякденному житті сучасного суспільства.»

 

Для тех,кто не смог посетить выставку, представляем наш   фоторепортаж.

Читати 7706 разів

Галерея зображень