| 
Середа, 01 липня 2015

Виставка робіт «Чернігівські квіти».

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Прес-реліз

Виставка

«Чернігівські квіти»

26 червня – 08 липня 2015 року

Відкриття – 26 червня о 12:00

Організатори: Центр Української Культури та Мистецтва, Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна».

Виставка представить понад 30 унікальних художніх творів вихованців Березнянського багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру Чернігівської обласної ради, виконаних із рибних кісточок.

Це дуже красивий та різноманітний за формою і фактурою матеріал для створення художніх панно. Створення таких виробів – дуже непроста справа, яка потребує ретельної підготовки.

Як розповіли самі митці, відбір та обробка природного матеріалу відбувається так: спочатку відділяються кістки з риби, після цього вони замочуються в сольовому розчині, після чого промиваються в теплій воді та викладаються для просушування при кімнатній температурі на папері. Матеріал для творчості готовий!

Далі вже створюється композиція: на окремому аркуші паперу підбираються кісточки потрібної форми. Попередньо створюється основа – шматок ДВП, який покривається оксамитовою тканиною і закріплюється клеєм по периметру. Створену композицію, поступово наклеюючи кожну кісточку клеєм, переносять на цю основу.

Такі твори вражають своєю витонченістю, делікатністю. Запрошуємо й вас помилуватись цією красою. Вхід вільний, ласкаво просимо!

 

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва:

Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В

ст. м. Контрактова площа

(вихід з метро в бік Верхнього і Нижнього Валів)

Час роботи виставкового центру:

Пн.-Пт. – 10:00 – 19:00   Сб. – 10:00 – 18:00     Нд. – вихідний

Із питань акредитації на відкриття виставки, стосовно отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів  –  звертайтеся до Ольги Музиченко за № тел.: 097-98-22-78.

Читати 14812 разів