| 
Середа, 03 червня 2015

III Всеукраїнська виставка народної ляльки

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Прес-реліз

III Всеукраїнська виставка народної ляльки

09 – 29  червня 2015 р.

 

Організатор, автор проекту: Катерина Орлова-Гузова, майстриня декоративно-прикладного мистецтва, лялькарка, дизайнер-графік.

За підтримки Центру Української Культури та Мистецтва.

Запрошуємо Вас взяти участь у виставці, що присвячена народній ляльці. Ви можете  бути як знаним майстром, так і початківцем. Виставка має на меті відкрити нові імена в українському декоративно-прикладному мистецтві, вшанувати вже знаних митців та окреслити напрямки розвитку сучасної народної ляльки.

Найкращі роботи експонуватимуться з 09 по 29 червня 2015 р. в будинку Центру Української Культури та Мистецтва, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Хорива, 19-В, ст.м. «Контрактова площа» (вихід з метро в бік вулиць Верхній і Нижній Вал). Урочисте відкриття виставки, із залученням представників ЗМІ та громадськості, відбудеться 09 червня 2015 р. о 14:00.

 

Щоб взяти участь у виставці, Вам слід:

  1. До 25 травня 2015 р. заповнити та надіслати лист-учасника. У темі листа необхідно зазначити  «На виставку – Ваше прізвище – населений пункт, в якому проживаєте». Після цього Ви отримаєте електронною поштою лист-підтвердження про Вашу участь у III Всеукраїнській виставці народної ляльки.
  2. Не пізніше 27 травня 2015 р. надіслати до участі у виставці створену Вами ляльку «Новою Поштою». Адресу відділення, ПІБ отримувача та інші дані можна дізнатись за № тел.: 0661534199.
  3. Після отримання листа-підтвердження – надіслати благодійний внесок, суму якого Ви визначаєте самі.
  4. Кошти, отримані від внесків, підуть на друк афіш, прес-релізів та дипломів учасникам виставки.

 

Основні напрямки створення Вами народної ляльки (на вибір):

  1. «Сучасна народна лялька». До цієї категорії подаються роботи, створені на основі традиційної вузлової ляльки (мотанки) з чіткими авторськими рисами, висотою до 30 см;
  2. «Лялька в національному українському вбранні». До цієї категорії подаються лялечки в національному костюмі з явними ознаками належності до певного регіону України. Який саме регіон представляє лялька, має бути вказано в описі до неї. Висота  –  до 50 см.

Умови участі:

  1. Ви можете стати учасником виставки, якщо Вам виповнилось 14 років.
  2. Кількість виробів від 1 учасника  –  до 10.
  3. Ви маєте в обов’язковому порядку надіслати в електронному вигляді, на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , етикетки до кожного виробу,  а також анотацію (біографічну довідку) про себе, свій творчий шлях (вимоги: максимум 1сторінка формату А-4, шрифт 14, інтервал 1.5) та Ваше фото (за бажанням).
  4. Кожна лялечка повинна мати кріплення для розміщення на стенді (якщо не передбачено її вертикальне розташування без допоміжного експозиційного обладання).
  5. На виставку вироби слід надсилати лише «Новою Поштою». У 3-денний термін після закінчення виставки ляльки повертаються майстрам через «Нову Пошту». Усі поштові відправлення здійснюються за рахунок учасників.

Якщо хочете взяти участь у виставці або маєте бажання якимось чином підтримати цей проект – телефонуйте за № тел. 0661534199 (Катерина Орлова-Гузова).

Ваша участь у III Всеукраїнській виставці народної ляльки буде відзначена Дипломом від Центру Української Культури та Мистецтва.

Читати 15078 разів