| 
П'ятниця, 29 травня 2015

Другий благодійний аукціон молодих митців АРТ А.

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Вже другий рік поспіль Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв та Центр Української Культури та Мистецтва проводять благодійний аукціон молодих митців АРТ А.

Цей проект має некомерційний характер. Кошти, отримані з продажу робіт,  підуть на покриття витрат до підготовки аукціону і на потреби школи-інтернату для дітей сиріт м. Городня (Чернігівська обл.).

До реалізації проекту долучилися талановиті студенти та викладачі Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, які представили безкоштовно  свої роботи на аукціон  та запросили взяти участь у аукціоні всіх бажаючих молодих митців.

Кількість бажаючих взяти участь в аукціоні  виявилась настільки велика, що організатори аукціону змушені були провести  відбірний  конкурс з поміж  200 творів мистецтва, представлених 50 авторами. На аукціон були  представлені найкращі з обраних творів молодих та вже досвідчених митців, які представляють різні напрямки сучасного мистецтва.

 

Кожен, хто візьме активну участь в аукціоні, придбавши одну з робіт,  допоможе молодим митцям розвивати свій талант і придбати для вихованців школи-інтернату  найнеобхідніше.

Крім того саме аукціон є інноваційною навчальною моделлю та формою отримання навичок організації мистецьких бізнес-проектів. Ці проекти проводяться  у межах підготовки фахівців освітнього рівня «Бакалавр», «Магістр» за такими спеціальностями як  «Образотворче мистецтво», «Дизайн», «Менеджмент соціокультурної діяльності та Зовнішньо культурних зв’язків».

18 травня 2015р. була відкрита передаукціонна виставка на якій всі бажаючі могли ознайомитись з роботами молодих авторів а  вже 28 травня 2015р. відбулися аукціонні торги за право бути щасливим володарем прекрасної авторської роботи.

Про результати торгів ми вас сповістимо найближчим часом, слідкуйте за публікаціями.

Читати 7521 разів