Версія для друку
Субота, 25 квітня 2015

Пленер дитячої дизайн-студії

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

25 квітня 2015р. у Меморіальному музеї  « Хата на Пріорці»  пройшов пленер вихованців Дитячої дизайн – студії  Мистецького інституту художнього моделювання та дизайну імені Сальвадора Далі.

Пленер проходив   рамках фестивалю  « Музейний простір-творчий простір », який вже втретє стартував у Меморіальному музеї « Хата на Пріорці» та чудовому парку Березовий Гай саме 25 квітня 2015р.

Керівник Дитячої дизайн – студії  Фурса Володимир Петрович дає дітям відповідні настанови, допомагає обрати необхідний ракурс, пояснює, як сконцентрувати увагу на головному, аби замальовки, етюди і роботи вийшли вдалими.

Для вихованців Дитячої дизайн – студії дуже відповідально малювати на території садиби Меморіального музею Тараса Шевченко.

 

Окрім того сьогодні незвичний пленер, дітям підготували сюрприз – зустріч з відомим українським художником Юрієм Івановичем Пацаном.

Дуже символічно, що у день відкриття фестивалю відкрилася виставка відомого українського художника Юрія Пацана і пленер Дитячої дизайн – студії  Мистецького інституту художнього моделювання та дизайну імені Сальвадора Далі  у Меморіальному музеї « Хата на Пріорці» у будиночку, де колись жив Тарас Шевченко.

Діти, які прийшли на пленер були присутні на  відкритті виставки Юрія Івановича мали змогу відвідати виставку та поспілкуватися з художником, отримати необхідні поради.

Водночас на відкриття виставки завітали і студенти Мистецького інституту художнього моделювання та дизайну імені Сальвадора Далі.

Вихованці Дитячої дизайн – студії навіть розгубилися, стільки подій, а тут ще й треба домалювати пленерні роботи, адже це діти вперше малюють хатинку, у якій славетний Кобзар жив цілих два тижні під час своєї останньої подорожі в Україну.

Мабуть цей пленер їм запам’ятається на все життя.

А як це відбувалося подивіться у нашому фоторепортажі

Читати 9381 разів

Галерея зображень