| 
Неділя, 24 травня 2015

Фоторепортаж спектаклю « Мати – наймичка» на Фестивалі « Музейний простір - творчий простір».

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

16 травня 2015р. в рамках щорічного Фестивалю «Музейний простір творчий простір» відбувся показ спектаклю за творами Т.Г.Шевченка « Мати – наймичка». Спектакль був поставлений силами « Театру юного глядача» школи № 242.

Керівник театру  Кучмій Алла Анатоліївна та юні актори підготували чудовий сюрприз всім відвідувачам ярмарку  «Творча хата на Пріорці», бо саме у Парку «Березовий гай», де відбувався ярмарок та фестиваль школярі представили свій творчий доробок – дивовижне дійство, спектакль за мотивами творів Т.Г.Шевченка.

 

Юні актори віднеслись з великою відповідальністю до шкільної вистави. Силами всього колективу збирали автентичний одяг для виступу, вивчали текст вистави, проводили репетиції, хвилювались,сперечались, шукали консенсус, вигадували сцени, переживали, налаштовувались на виступ, сумнівались, зосереджувались, намагались зрозуміти, відчути, висловити, донести…   І  це їм вдалося.

Уривки спектаклю, які представили юні актори нікого не залишили байдужими.

На згадку про свій чудовий виступ юні актори - школярі та їх незмінний керівник Кучмій А.А. отримали пам’ятну  Подяку від Інтернет – порталу «Творча країна» та Меморіального музею « Хата на Пріорці» та звичайно овації  вдячних глядачів.

А як це було, можна подивитись у нашому фоторепортажі.

Читати 8846 разів

Галерея зображень