Версія для друку
Неділя, 24 травня 2015

Малюнки на повітряних зміях на Фестивалі « Музейний простір – творчий простір».

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Фестиваль « Музейний простір – творчий простір», започаткований  у 2013р. Інтернет - порталом «Творча країна» та Меморіальним музеєм « Хата на Пріорці», в рамках спільного проекту « Тарасова Хата», набирає обертів.

На  цьогорічному Фестивалі представлені традиційні  творчі проекти, які вже проходять третій рік у рамках Фестивалю так і розпочато показ нових цікавих проектів.

Так  на Фестивалі « Музейний простір – творчий простір 2015 », представлений новий проект « Малюнки на повітряних зміях».

Проект представляє  Студія аматорів повітряних зміїв «Рожевий слон» та її незмінний керівник  - Тимошенко Микола Володимирович.

 

Гуртківці разом з Миколою Володимировичем показали всім присутнім на фестивалі чудові повітряні змії, які створили своїми руками. Від бажаючих запустити змія у повітря не було відбою.

На фестивалі  гуртківці демонстрували чудові навики роботи в цьому виді мистецтва. Так мистецтва, бо саме так оцінюють цей вид діяльності китайці, які проводять щорічні фестивалі  і  щорічні  міжнародні змагання повітряних змій.

Студія аматорів повітряних зміїв «Рожевий слон» являється призером  міжнародного конкурсу в Китаї.

Керівник  Студії розповів, яке важливе місце і увагу приділяють мешканці Китаю саме  малюнкам на повітряних зміях, тому проект «Показ малюнків на повітряних зміях» видався не тільки цікавим ай дуже пізнавальним   для всіх відвідувачів.

Читати 9251 разів

Галерея зображень