| 
Четвер, 12 лютого 2015

Виставка дитячих робіт «Садок вишневий коло хати». Присвячується захисникам Батьківщини.

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

14 лютого 2015р. в приміщенні Меморіального музею «Хата на Пріорці» відкриється виставка робіт Дарії Гуменюк «Садок вишневий коло хати».

Гуменюк Дарія народилася у місті  Ржищів Київської області  28 липня 1999р. Зараз дівчинка займається в Індустріально-педагогічному коледжі, м. Ржищів.

У 2014році Дарія стала  переможницею конкурсу з образотворчого мистецтва до 200-ліття Т.Г.Шевченка ( Педагогічний університет ім. Драгоманова), та посіла ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі літературних творів до 200-ліття Т.Г.Шевченка.

Дарія займається різними видами творчості: малюванням, бісероплетінням, вишивкою, квілінгом. Цікаво, що юна майстриня  самостійно опановує всі види творчості і не відвідує спеціалізованих шкіл чи гуртків.

Робори Дарії, представлені на виставці «Садок вишневий коло хати»,  виконала у техніці квілінгу. Квілінг – це  мистецтво виготовлення плоских або об'ємних композицій зі скручених у спіралі смужок паперу.

 

Під час відкриття виставка Дарія Гуменюк проведе безкоштовний майстер – клас для всіх бажаючих по виготовленню робіт у техніці квілінгу.

Всі роботи, що діти виготовлять під час майстер - класу будуть передані нашим відважним воїнам, які воюють у зоні АТО, захищаючи нас з вами.

Запрошуємо на відкриття виставки і безкоштовний майстер – класу, які відбудуться 14 лютого 2015р. о 12:00 в приміщенні Меморіального музею «Хата на Пріорці» за адресою. Київ, вул. Вишгородська, 5.

Подробиці за телефоном 432-76-27.

Читати 15779 разів