| 
П'ятниця, 30 січня 2015

Виставка живопису Марини Соченко « Борітеcя – поборете!»

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

З 31.0.2015р. по 09.02.2015р. у Меморіальному музеї « Хата на Пріорці» Національного музею Тараса Шевченка відбудеться виставка  живопису Марини Соченко.

Пані Марина народилась 22.12.1963 р., м. Київ. Закінчила Київський державний художній інститут , де педагогами з фаху  були  Ю. Ятченко, О. Лопухов.  Також закінчила РХСШ ім. Т.Г.Шевченка, студія Віктора Зарецького, Київський державний художній інститут.

З 1998 р. працює викладачем, з 2002 р. – старшим викладачем кафедри живопису та композиції НАОМА.

Нині Марина Соченко член Конгресу Українських Націоналістів, викладач  Національної Академії образотворчого мистецтва і архітектури,  член Національної Спілки художників України.

 

На виставці представлені  роботи Марина Соченко виконані у техніці масляного живопису. Це ряд робіт, виконаний майстром з натури на Майдані Незалежності  під час подій Революції гідності.

В рамках  виставки буде проведена акція по збору дитячих робіт для українських воїнів у зону АТО, зустріч дітей з художником та  героями - воїнами і волонтерами.

В рамках виставки відвідувачі зможуть ознайомитись з роботами відомої української письменниці Міли Іванцової – це казки, які письменниця розписувала для учасників майдану під час подій на Майдані Незалежності,  зануритись у атмосферу страшних, вирішальних і героїчних  подій минулорічної давності.

 

Запрошуємо на виставку живопису  Марини Соченко « Борітеся – прборете!»  у Меморіальний музей « Хата на Пріорці».

Читати 16422 разів