| 
П'ятниця, 10 жовтня 2014

«День художника на Пріорці» виставка живопису та графіки.

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

В Меморіальному музеї «Хата на Пріорці» в приміщенні садиби, де колись жив Т.Г.Шевченко вже третій рік поспіль, в рамках творчого проекту « Тарасова хата», започаткованого  Інтернет – порталом «Творча країна» та Меморіальним  музеєм «Хата на Пріорці» відзначають День художника, презентуючи виставки юних художників, тим самим вітають всіх українських художників з їх професійним святом і вшановуючи  пам’яті  геніального художника України, великого Кобзаря Тараса Шевченка.

Цього року честь влаштувати виставку художніх робіт присвячену Дню художника у Меморіальному музеї «Хата на Пріоці» випала студентам Мистецького інституту художнього моделювання і дизайну імені Сальвадора Далі.

Виставка « День художника на Пріорці» у 2014р. представлена творами живопису і графіки. Це серія студентських робіт виконаних у техніці комп’ютерної графіка –   екслібрис,  серія авторських книжок по творам Т.Г.Шевченка та картин - книжкова графіки та картини, виконанні  у техніці живопису.

В день відкриття виставки працюватиме Арт майданчик з майстер-класами для всіх бажаючих.

 

Виставка  триватиме у з 11 жовтня 2014р. по 11листопада 2014р. у Меморіальному музеї «Хата на Пріорці», за адресою, Київ, вул. Вишгородська, 5.

Запрошуємо у Меморіальний музей «Хата на Пріорці» . Тут вам завжди раді.

Читати 15264 разів