| 
Понеділок, 01 вересня 2014

Ця дивовижна лоза. Міжнародний еколого – мистецький пленер « Діалог з природою». ( Частина 3).

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

 

18- 22 серпня 204р. в рамках пленерів « Діалог з природою» та « Природа і творчість» були виготовлені експонати екстер’єрних композицій з лози та природного матеріалу території НЕНЦ  учасниками  та  митцями Національної спілки художників України та юними майстрами з України.

Кожен учасник пленеру самостійно обирав місце для своєї роботи, де саме на території парку НЕНЦ  він буде виконувати роботу, визначався з матеріалом і  ідеєю авторської художньої роботи.

Пленер тривав з 18 по 22 серпня 2014р. і за цей час кожен майстер повинен був виготовити оригінальний твір.

 

В рамках пленеру митці, професійні  майстри декоративно – прикладного мистецтва та художники, які працювали  над об’єктами ленд - арту продемонстрували арт- об’єкти, інсталяції, декоративні панно, яві можуть прикрашати ландшафти парків,  самостійно  існувати у різних  природних середовищах у просторі і у замкнутих  приміщеннях виставкових залів, музеїв, галерей, тощо.

Всі роботи мають свої назви, ідеї і соціальну спрямованість. Зараз вони прикрашають чудовий парк – територію  НЕНЦ та деякі з них  вже скоро будуть направлені на своє постійне місце перебування, прикрасивши наше чарівне місто.

Тож поспішайте відвідати виставку  пленерних робіт українських майстрів.

А для тих, хто з якихось причин не зможе відвідати чудовий парк – територію НЕНЦ, можуть подивитись  як  майстри творили  «рукотворні  дива» на пленері « Діалог з природою»  і « Природа і творчість»  та що в них з цього вийшло  у нашому фоторепортажі.

Читати 9133 разів