| 
Четвер, 28 серпня 2014

Ця дивовижна лоза. Міжнародний еколого – мистецький пленер « Діалог з природою». ( Частина 2)

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

В рамках Міжнародного  еколого – мистецького пленеру « Діалог з природою» проводились інтегровані майстер – класи для митців по роботі з природними матеріалами  та дітей з Еколого- натуралістичних закладів.

Для дітей це велике свято, радість і звичайно ж неоціненний досвід працювати поруч з відомими майстрами на пленері. Окрім чисто людського спілкування діти мали змогу задавати питання майстрам, отримувати поради, слідкувати за вмілими рухами майстрів, вдосконалювати свою майстерність. Цей досвід неодмінно стане їм у пригоді у дорослому житті.

 

Разом з юними учасниками пленеру  у майстер – класах приймали участь і гості НЕНЦ – це вихованці ЦСР « Ковчег».

Окрім чудових майстер - класів майстри, учасники пленеру, пригощали дітей цукерками та подарували пензлики і фарби, яким юні учасники вмить знайшли застосування і вже через декілька хвилин всі обличчя і руки  всього колективу  майстрів і юних вихованців пленеру прикрашала патріотична символіка – наш український  прапор.

Не забули учасники пленеру « Діалог з природою» і про наших українських воїнів, які охороняють наш спокій та приймають участь у АТО і звичайно ж про поранених героїв – вони приготували та відправили нашим  пораненим воїнам « листи – подарунки».

Змістовне професійне спілкування, поради, питання, розмови, спільна творча робота, дивовижні краєвиди НЕНЦ, свіже повітря, сонце, піднесений настрій і звичайно ж фотографії на згадку – це дивовижна  атмосфера пленеру.

 

Як це відбувалося, можна подивитись у нашому фоторепортажі. Продовження статті та фоторепортаж будуть надруковані найближчим часом. Слідкуйте за публікаціями.

Читати 8921 разів