| 
Вівторок, 22 липня 2014

Виставка дитячих робіт «Моє казкове дитинство».

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

1 серпня 2014р. о 12:00 о  в приміщенні Меморіального музею « Хата н Пріорці» Національного музею Тараса Шевченка відкриється надзвичайно цікава виставка   дитячих робіт  вихованців  Корсунь – Шевченківського районного центру дитячої та юнацької творчості під назвою  «Моє  казкове  дитинство».

Корсунь-Шевченківський районний центр дитячої та юнацької творчості Корсунь-Шевченківської районної ради Черкаської області - це заклад з  різнопрофільною мережею гуртків, студій, об’єднань за інтересами, де діти не просто навчаються, накопичують знання, а вчаться змістовно проводити свій вільний час, багато хто з вихованців обирає майбутню професію.

 

Важливе місце в діяльності Центру займає залучення до навчально-виховного процесу дітей різних соціальних категорій – інвалідів, сиріт та позбавлених батьківського піклування, з багатодітних, малозабезпечених, неповних, дистанційних сімей.

На виставці будуть представлені роботи виконані у техніці аплікація  фарбованою крупою, вироби з бісеру  та природного матеріалу.

В день відкриття виставки, для всіх бажаючих, керівники гуртків Корсунь – Шевченківського районного центру дитячої та юнацької творчості Руденко Людмила Василівна та  Лісова  Людмила Йосипівна проведуть майстер - класи по виготовленню робіт у техніці аплікація  фарбованою манною крупою.

Виставка триватиме з 1 серпня по 26 серпня 2014р. в приміщенні Меморіального музею «Хата на Пріорці» за адресою: м. Київ, вул. Вишгородська, 5.

Записатись  на майстер-класи можна заздалегідь по телефону : 432-76-27.

Читати 16027 разів