| 
Понеділок, 09 червня 2014

Літня практика у Меморіальному музеї «Хата на Пріорці». День останній.

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Сьогодні 6 липня 2014р. і останній день літньої практики студентів Коледжу Київського Національного університету технології та дизайну у  Меморіальному музеї «Хата на Пріорці».

Всього 4 дні провели студенти Коледжу Київського Національного університету технології та дизайну на літній практиці у мальовничому парку «Березовий гай» на території садиби Меморіального музею «Хата на Пріорці».

Чудові краєвиди, природа парку і звичайно дивовижна енергетика місцевості допомогли Олександр Вікторович, викладачу коледжу з рисунку, налаштувати студентів на необхідний  лад, допомогти сконцентруватися і виконати всі поставлені перед ними завдання.

 

Результат практики – численні замальовки і ескізи, які в подальшому зможуть стати студентам у пригоді в їх подальшій творчій діяльності.

На запитання, чи сподобалось студентам  у садибі Меморіального музею «Хата на Пріорці» працювати на літній практиці  всі відповідали – так. Адже окрім практики студенти мали можливість ознайомитись з експозицією Меморіального музею «Хата на Пріорці», більше дізнатися про великого Кобзаря,  оцінити виставку дитячого  малюнку « Мій перший «Кобзар,  дитячого учбового закладу  98  « Віночок», яка присвячена поезіям  Т.Г.Шевченко, відвідали виставку живопису і графіки Михайла Ісаханова « Береги душі», та зворушливу виставку гуртківців « Я малюю іграшку» які зараз проходять у виставковому центрі музею.

Олександр Вікторович педагог, який проводив літню практику студентів коледжу у музеї задоволений  рівнем професійної підготовки студентів і їх творчими доробками під час літньої практики у музеї і впевнений , що набутий досвід і отримана інформація обов’язково стануть студентам у пригоді у подальшому житті і творчості.

Читати 7842 разів