| 
Понеділок, 19 травня 2014

Пленер на ярмарку «Творча хата на Пріорці».

Оцініть матеріал!
(3 голосів)

17 травня 2014р. в рамках Фестивалю « Музейний прості – творчий простір - 2014» учні Київської гімназії 39  провели  свій черговий пленер у чудовому парку «Березовий гай». Черговий, бо вихованці образотворчої студії « Арт – листочки » вже проводили пленер в Рамках творчого проекту «Хата на Пріорці», але пленер на ярмарку - це для них вперше. Викладач гуртка Ісаханова А.М. поставила гуртківцям завдання – кожен  намалювати на ярмарку ту, що йому сподобається. Техніка виконання папір, пастель.

 

У пленері брали участь 5 гуртківців :

 

Кайзеров Даніяр      - 8 років

Ярмоленко Андрій  - 8 років

Ярмоленко Ілія        - 5 років

Бубенок Катя           - 8 років

Авдієнко Ксенія      - 10 років

 

З сюжетом майбутніх картин у дітей майже не було вагань, кожен обрав собі до душі. І робота закипіла.

Ось малювати важкувато, бо ну  як тут зосередитись? Тут тобі і майстер класи котрі аж до нестями хочеться відвідати і на роботи майстрів подивитися,  і по парку побігати, і роботу  треба намалювати.

Такий « екстремальний пленер»  -  чудовий привід для педагога навчити малечу зосередитись на виконані робіт, правильно розпланувати час, досягти перемогу над собою, і з успіхом  виконати поставлене завдання.

Підтримала починання юних художників і студентка Мистецького інституту  художнього  моделювання та дизайну ім. Сальвадора Далі. Мабуть добре буде у наступному році, на Фестивалі « Музейний простір – творчий простір»  провести спільний пленер. А чому б ні ?

 

А як гуртківці впоралися  із своїм завданням  і що в них вийшло - дивіться у нашому фоторепортажі.

Читати 8644 разів