| 
Понеділок, 19 травня 2014

Майстер класи на ярмарку « Творча хата на Пріорці ».

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Ярмарок « Творча хата на Пріорці», що проходив в рамках Фестивалю  « Музейний простір – творчий простір – 2014»  завершив свою роботу. На ярмарку окрім народних майстрів демонстрували своє вміння  студентська та учнівська молодь.

Так викладачі і гуртківці Школи народних ремесел НЕНЦ провели цілий ряд дуже цікавих та пізнавальних майстер класів.

Оркуша Володимир Петрович показав майстер класи з рогозо плетіння, Абдулаєв Шаміль Ілгарович  з художнього різьблення по дереву, Бережна Світлана Анатоліївна  з українського розпису, Свистун Катерина Олегівна з гончарства.

 

Біля майстрів весь час людно, адже малеча дуже цікавиться і хоче спробувати , як то можна так спритно виготовляти такі цікаві речі.

Не натішиться і незмінний керівник Школи народних ремесел Федоров Валерій Євгенович, адже саме це безцінний досвід для гуртківців школи. На ярмарку вони працюють разом з викладачами,  самостійно показуючи майстер класи, навчають усіх бажаючих всьому тому, що вже самі вміють спритно і майстерно робити, набувають майстерність, досвід і впевненість.

Студентів і викладачів Мистецького інституту  художнього  моделювання та дизайну ім. Сальвадора Далі  відвідувачі теж не залишили без уваги.

Студенти і викладачі провели майстер класи по обплітанню каміння, з українського розпису, по виготовленню браслетів із стрічок.Останній так сподобався відвідувачам, що до студентів інституту стояла ціла черга бажаючих навчитися виготовляти браслети. Це була чудова презентація Мистецького інституту  художнього  моделювання та дизайну ім. Сальвадора Далі.

Студенти  всіх запрошували на дні відкритих дверей, які дуже часто проходять у інституті, розповідали про заклад, факультети, гуртки і чудову творчу атмосферу інституту. Керівництву інституту  може пишатися такою талановитою молоддю.

 

 

Пропонуємо фоторепортаж з ярмарку «Творча хата на Пріорці», який відбувся в рамках творчого проекту «Тарасова хата», започаткованого  Інтернет порталом «Творча країна» та Меморіальним музеєм  «Хата на пріорці».

Читати 8772 разів