| 
Четвер, 24 квітня 2014

Виставка творів декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва учнів професійно-технічних навчальних закладів м. Києва

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Прес-реліз

Виставка творів декоративно-прикладного

та образотворчого мистецтва учнів

професійно-технічних навчальних закладів м. Києва

25 квітня – 05 травня 2014 року

Відкриття виставки – 25 квітня 2014 року, о 14:00

Виставка проводиться в рамках міського огляду-конкурсу декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва серед учнів професійно-технічних навчальних закладів.

 

Організатори: Управління професійної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації), Центр Української Культури та Мистецтва, Київський державний будинок художньої та технічної творчості.

Проект започатковує співпрацю Управління професійної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту з Центром Української Культури та Мистецтв щодо проведення спільних культурно-мистецьких акцій та підтримуватиме розвиток творчих здібностей у школярів.

На виставці будуть представлені живописні, декоративно-прикладні твори, виконані талановитими учнями професійно-технічних навчальних закладів м. Києва в різних техніках.

Мета експозиції - ознайомити широку громадськість з творчими здобутками учнів закладів профтехосвіти й підвищити престижність здобуття школярами професійно-технічної освіти.

Також буде проведено огляд-конкурс декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва серед учнів закладів профтехосвіти.

Під час виставки учасниками творчих гуртків професійно-технічних навчальних закладів для школярів проводитимуться майстер-класи з вишивання, шкіряної пластики, обробки деревини та інших напрямків рукоділля.

Завітайте до нас на гостини і здивуйтесь талантам

майбутніх майстрів робітничої справи!

Вхід вільний!

 

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва:

Україна, м. Київ

вул. Хорива, 19-В

ст. м. Контрактова площа

(вихід з метро в бік Верхнього і Нижнього Валів)

№ тел.: (044) 425-12-64

Час роботи виставкового центру:

Пн.-Пт. – 10:00 – 19:00   Сб. – 10:00 – 18:00     Нд. - вихідний

З питань акредитації, стосовно отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів -  звертайтеся до Ольги Музиченко за тел.: 097-98-22-783

Читати 5023 разів