| 
Субота, 23 листопада 2013

ІІІ Свята Новорічної Іграшки

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Прес-реліз

Запрошуємо поринути в

ІІІ Свято Новорічної Іграшки!

07 грудня 2013 року – 14 січня 2014 року

Відкриття ІІІ Свята Новорічної Іграшки – 07 грудня о 14:00.

Вже втретє в Києві відбудеться проект, аналогів якому не існує – ІІІ Свято Новорічної  Іграшки. В затишних стінах Центру Української Культури та Мистецтва вкотре зберуться  сотні родин, для яких Новий Рік та Різдво – найулюбленіші родинні свята.

 

Адже проста, на перший погляд, ялинкова прикраса обєднує дорослих і малих, особливо, коли ця іграшка зроблена власноруч, в родинному колі. Це вже не просто іграшка – це реліквія родини.

Побувавши на ІІІ Святі Новорічної Іграшки, ви зможете створити новорічні традиції своєї сім’ї. Ви опинитесь в зимовій казці, де ялинки-красуні вбрані в найкращі свої шати, де лунає щирий дитячий сміх, а зранку й до пізнього вечора можна дивитись улюблені новорічні мультфільми. А ще брати участь в родинних майстер-класах із виготовлення новорічних іграшок, яких із 7 грудня по 14 січня буде аж 50.

Саме в нас найсерйозніші дорослі повертаються в своє щасливе дитинство, де ялинка палахкотіла сотнями ліхтариків, а цукерки на ній були найбажанішими подарунками на світі.

Для вас ми зібрали  найкращі старовинні та сучасні ялинкові іграшки, картини, фотографії, телеграми, листівки та іншу новорічну атрибутику з усієї України:

А саме:

-        Унікальне зібрання новорічних іграшок з родин відомих українців. Нас в цьому проекті підтримали співачка Анжеліка Рудницька, співак Віктор Павлік, поетеса Ганна Чубач, письменники Дмитро Стус та Міла Іванцова й інші особистості.

-        Виставка живопису родини Брензовичів «Зачаровані зимою»;

-        Родинна колекція старовинних та радянських ялинкових іграшок Юлії Корольової;

-        Скляні ялинкові кулі ручної роботи від творчої майстерні «Сніжинка», Клавдієвської фабрики ялинкових прикрас, «МІІ МЗС»;

-        Еко-іграшки;

-        Новорічні іграшки, створені в техніці травоплетіння, декупажу, плетення гачком, витинанки, соломо плетіння, петриківського розпису;

-        Виставка новорічних книжкових ілюстрацій від видавництва «Майстер-клас»;

-        Підбірка родинних ретро-фото «В очікуванні казки»;

-        Виставка малюнків «Новий рік в моїй родині», створений дітками із Центру розвитку людини «Новий вік»;

-     Новорічна атрибутика від Центру екоетичного й творчого розвитку «АртЕко»;

-        Зимові аксесуари;

-        Різдвяні писанки.

 

На відкриття Свята Новорічної Іграшки, 7 грудня, приходьте до нас зі своїми дітками – подаруйте їм та собі незабутній відпочинок в атмосфері передноворічної казки.

На вас чекає:

-        унікальна виставка ялинкових прикрас;

-        подарунок від наших найменших гостей  - вокального ансамблю «Зірнички»;

-        родинні майстер-класи;

-        презентація проекту «Мішечок новорічних мрій».

 

Увага! Кожна дитина, яка буде одягнена в новорічні костюми, отримає безкоштовне професійне фото на згадку. А ще - спеціальний подарунок від Діда Мороза та Снігуроньки.

Давайте разом створимо справжнє свято казки, щастя й посмішок – ІІІ Свято Новорічної Іграшки. Отож, до зустрічі 7 грудня!

 

Вхід вільний! Ласкаво просимо!

 

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва:

Україна, м. Київ

вул. Хорива, 19-В

ст. м. Контрактова площа

(вихід з метро в бік Верхнього і Нижнього Валів)

№ тел.: (044) 425-12-64

Час роботи виставкового центру:

Пн.-Пт. – 10:00 – 19:00   Сб. – 10:00 – 18:00     Нд. – вихідний

(з 31-го грудня 2013 р. до 8-го січня 2014-го, включно, року виставкові зали
не працюють)

 

З питань акредитації, стосовно отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів -  звертайтеся до Ольги Музиченко за тел.: 097-98-22-783 або по е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Читати 17456 разів