| 
Неділя, 17 листопада 2013

Виставка фоторобіт "Руки майстрів,що творять диво".

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Конкурс

«Руки майстрів, що творять дива»

завершується фотовиставкою!

 

19 – 30 листопада 2013 р.

Відкриття  фотовиставки – 19 листопада о 18:00

 

Вам знайомі моменти, коли ви проходите повз майстра і раптом зупиняєтесь, не в змозі відвести погляд?  Процес перетворення ідей у витвори мистецтва так захоплює вас, що хочеться спостерігати, вчитись, мріяти? Ми переконані, що руки майстрів – одне із тих див, якому хочеться поклонятись, хочеться пишатись.

 

Фотовиставка «Руки майстрів, що творять дива» - результат ІІ Фотоконкурсу, організатором якого є Центр Української Культури та Мистецтва, який тривав з 19 серпня до 30 жовтня 2013 року. Участь в ньому взяли як професійні фотографи, так і аматори.

Виставка буде проходити з 19 до 30 листопада 2013 року.

Під час фотовиставки відвідувачі шляхом голосування виберуть те фото, яке, на їх думку, найповнішою мірою втілило красу Рук Справжнього Майстра. Той учасник, чиє фото отримає найвищу оцінку відвідувачів, отримає  подарунок -  право на проведення двотижневої персональної фотовиставки в Центрі Української Культури та Мистецтва.

Нагородження лауреатів та дипломантів Конкурсу, а головне – оголошення імені Переможця відбудеться 30 листопада 2013 року о 16:00 в будинку Центру Української Культури та Мистецтва.

 

Паралельно з цьогорічною фотовиставкою, Ви зможете побачити виставку найкращих  світлин із минулорічного конкурсу.  А для фотографів, які не встигли взяти участь у фотоконкурсі, ми підготували особливий сюрприз. Щодня, із 19 до 30 листопада, у двох виставкових залах, де проходитиме фотовиставка, працюватимуть  майстрині, які будуть вишивати, ткати, творити витинанки. Прийшовши до нас із фотоапаратом, Ви зможете зафіксувати їх руки за роботою та надати світлини на Третій фотоконкурс «Руки майстрів, що творять дива».

 

 

Вхід вільний! Чекаємо на вас!

Час роботи виставкового центру:

Пн.- Пт.  –  10:00 – 19:00, Сб.  –  10:00 – 18:00, Нд.  –  вихідний

 

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва:

м. Київ, Україна

вул. Хорива, 19-В

м. Контрактова площа (вихід з метро в бік Верхнього і Нижнього Валів)

З питань акредитації на відкриття виставки, стосовно отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів -  звертайтеся до Ольги Музиченко за тел.: 097-98-22-783

Читати 16838 разів