Версія для друку
Середа, 12 червня 2013

Виставка художніх робіт « Барви натхнення» (Частина 1).

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Київ, Майдан незалежності, ТЦ «Глобус», галерея № 3 – це адреса нової виставки, яку  демонструє Мистецький інститут художнього моделювання та дизайну ім. Сальвадора Далі при сприянні та підтримці Продюсерського центру Бойко.

Назва виставки -  «Барви натхнення» і триватиме вона  5 по 30 червня 2013р.

На виставці представлені творчі роботи студентів та викладачів Мистецького інституту художнього  моделювання та дизайну ім. Сальвадора Далі – це живопис, графіка, декоративно - прикладне мистецтво.

 

Мистецький інститут  художнього  моделювання та дизайну ім. Сальвадора Далі – це вищий навчальний заклад 1У рівня акредитації, який готує спеціалістів - дизайнерів : інтер’єру, меблів, промислових виробів, фітодизайну, флористики, ландшафтного дизайну, одягу та аксесуарів, шкіри та хутра, текстилю, ювелірних виробів, комп’ютерної графіки, реклами, поліграфії, фото - відеодизайнерів, WEB – дизайнерів, дезайнерів зачіски та макіяжу, стилю та візажу, гримерно - постижерного мистецтва. Водночас  вуз готує спеціалістів у галузі мистецтвознавства та експертизи.

То ж  і не дивно , що на виставці представлена така велика кількість різнопланових робіт, які, виконані у різний час і різними майстрами. В цілому, за словами організаторів виставки, на виставці представлено понад  300 художніх робіт різних жанрів, які виконана майже 100 учасниками виставки.

І це тільки частина робіт, які створені викладачами та студентами вузу, в рамках учбового процесу. Як відомо, саме зараз ще триває виставка робіт студентів та викладачів   Мистецького інституту  художнього  моделювання та дизайну ім. Сальвадора Далі «Живопис на дитячу тематику»  в Меморіальному музеї «Хата на Пріорці» Національного музею Тараса Шевченка, в рамках виставки авторської ляльки та іграшки  «День народження Варвари». Виставка  так полюбилася дітям і дорослим, що строки її завершення, організатори виставки,  змушені були від термінувати.

На офіційному відкритті  виставки «Барви натхнення»  була не тільки  «офіційна програма»  - виступ керівництва та викладачів  інституту, вручення грамот учасникам, а ще і своєрідний невеличкий концерт організований студентами та друзями інституту.

Всім присутнім дуже сподобалось, що ведучі на відкритті виставки – студенти інституту,  були одягненні у одяг, що не тільки власноруч створили, але й виготовили. Це було своєрідною родзинкою на відкритті виставки «Барви натхнення»,  дуже стильно та вишукано.

 

Пропонуємо наш фоторепортаж з урочистого відкриття виставки  « Барви натхнення»

Читати 11598 разів

Галерея зображень