| 
Середа, 12 червня 2013

Виставка художніх робіт - «Барви натхнення» ( Частина 2).

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

На виставці «Барви натхнення», що зараз проходить в ТЦ «Глобус», галерея № 3 представлені роботи студентів та викладачів Мистецького інституту художнього моделювання та дизайну ім. Сальвадора Далі - це український розпис, малярство на склі, тканині, бересті, прикраси, авторські ляльки, ляльки –  мотанки,скульптура, виконана у техніці паперопластики,  шовкові квіти, одяг, живопис, графіка.

Багато робіт виконані у авторських техніках, із застосуванням нетрадиційних матеріалів та сучасних технологій.

 

Дуже цікавий той факт,що, як правило, у мистецькі  виші приймають студентів із спеціальною  фаховою підготовкою.  У МІХМД ім. Сальвадора Далі вирішили  відступити від цієї традиції і приймають студентів іноді без спеціальної підготовки, а інноваційний підхід до освіти, який полягає у поєднанні класично академічної художньої школи з новітніми креативними майстер - класами, практикою студентів на діючих підприємствах дає можливість, в стінах інституту, виховати справжніх майстрів сучасного дизайнерського середовища.

Різнопланові заняття, відвідування виставок, участь у конкурсах, що являється обов’язковим в рамках творчо - учбового процесу  інституту, дають можливість студентам швидко набути необхідні навики, підвищити майстерність, опанувати професію, досягти успіхів.

Постійне спілкування з досвідчені викладачами формують творчу особистість студентів,  допомагають  втіленню творчих планів і задумів. Саме  це якнайкраще демонструє виставка  художніх робіт  «Барви натхнення», яка зараз проходить у ТЦ «Глобус».

Саме спільні виставки студентів і  викладачів являються важливим фактором для усвідомлення і оцінки  студентами художнього рівня власних творчих  робіт.

Виставка  «Барви натхнення» -  це своєрідний підсумок творчої діяльності студентського і викладацького колективів інституту на сьогоднішній момент.

Саме ця виставка, як це відмітили всі присутні на  її відкритті, показала наскільки за  час існування інституту, зріс художній потенціал представлених студських робіт.

Всі представленні роботи дуже образні, щирі і професійні. І якщо це підведення підсумків певного творчого етапу роботи всього студентського і викладацького колективу, то будемо, з нетерпінням,  чекати нових виставок і нових «Барв натхнення».

 

Для тих хто не встигне відвідати виставку, пропонуємо наш фоторепортаж.

Читати 9666 разів