| 
Вівторок, 07 травня 2013

« Трансформації» - виставка сучасного мистецтва.

Оцініть матеріал!
(6 голосів)

18 травня 2013р., в 14:00,  в приміщенні Меморіального музею « Хата на Пріорці»,в рамках Фестивалю «Музейний простір – творчий простір» відбудеться  урочисте відкриття виставки сучасного мистецтва « Трансформації».

На Фестивалі «Музейний простір – творчий простір» представлено одночасно три виставкові проекти :

-          «День народження Варвари» - виставка авторської ляльки та живопис на дитячу тематику;

-          « На крилах…» - виставка графіки М.О.Андрійчука;

-          «Трансформації» - виставка сучасного мистецтва.

Виставка « Трансформації».  - це своєрідне продовження виставки  « На крилах …», бо обидві виставки об’єднує спільна тема – натхнення, зародження, зміни, відродження, відновлення, трансформації -  як продовження цілісного творчого процесу , життя – буття  та розвитку мистецтва. Передача майстерності художника від батька до сина, від учителя до учня, збереження традицій, і розвиток та трансформації у творчості. Відзначення ролі особистості у розвитку та збагаченню мистецтва.

На виставці представленні  живопис, графіка, історичний костюм, масштабне макетування у техніці паперопластики, графічний дизайн, комп’ютерний дизайн, студентські тематичні завдання, афіші, макети сторінок журналів, соціальний плакат.

Свої роботи представляють викладачі та студенти Мистецького інституту художнього моделювання і дизайну імені Сальвадора Далі м.Київ, Хмельницького  Національного університету ( кафедра дизайну)  та Христианський гуманітарно - економічнийуніверситет ( кафедра дизайну), м.Одеса.

Це перша спільна виставка студентів цих трьох вищих учбових закладів України.

«Трансформації» - виставка, яка не залишить жодного байдужого, змусить замислитись над дивовижними змінами в житті, навколишньому середовищі, державі, духовності, мистецтві, в душі. Відчути велику роль матері, вчителя, особистості, людини, усвідомити свою відповідальність за наш спільний дім  – планету Земля.

Відвідайте  Фестиваль « Музейний простір - творчий простір», приходьте на відкриття виставки « Трансформації», завітайте у в Меморіальний музей «Хата на Пріорці»   - тут Вам завжди раді.

Читати 17768 разів