| 
Субота, 16 березня 2013

Всеукраїнська виставка «Бісер: Вчора. Сьогодні. Завтра».

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

В Центрі Української Культури та Мистецтва 23 березня 2013 розпочне свою роботу друга Всеукраїнська виставка «Бісер: Вчора. Сьогодні. Завтра». Ось, що розповідають та як анонсують  виставку засновники цього свята:

 

Прес-реліз

Не пропустіть унікальну можливість побачити рідкісні вироби з бісеру!

Вже вдруге в Центрі Української Культури та Мистецтва відбудеться всеукраїнська виставка «Бісер: Вчора. Сьогодні. Завтра», аналогів якій в Україні немає! Цей проект на трьох поверхах масштабно представить рідкісні колекційні роботи з бісеру та вироби найкращих українських майстрів, виконаних в різноманітних  техніках та стилях

 

Виставка триватиме з 23 березня по 11 квітня  2013 р.

На відвідувачів чекає справжній сюрприз - колекція ексклюзивних суконь від Будинку моди «Stella Shakhovskaya». Розкішне вбрання, розшите бісером, яке буде представлене на виставці, свого часу одягали найвідоміші українки, серед яких Ані Лорак, Світлана Долеско, Ольга Сумська, Світлана Лобода, Оксана Марченко, Ольга Куриленко.

Не оминуть увагою відвідувачі й старовинне українське вбрання та прикраси з бісеру з приватних колекцій українських родин. Справжні модниці оцінять і колекцію старовинних бісерних сумочок, вік деяких із них – понад 200 років!

Будуть представлені сучасні авторські прикраси, взуття та аксесуари, ікони, картини, предмети інтер’єру.

Під час виставки кожен зможе проголосувати за той виріб, який вразить найбільше – триватиме конкурс «Закохані в бісер…». А для найменшеньких та їх родин, буде проведений великий цикл майстер-класів із бісероплетіння та створення текстильної іграшки. Запис на майстер-класи за тел. (044) 425-12-64.

 

 

Відкриття виставки – 23 березня о 14:00.

Кожен, хто завітає на відкриття у бісерному вбранні, безкоштовно отримає власний портрет на згадку про цю бісерну весну!

Вхід вільний! Ласкаво просимо!

 

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва:

м. Київ, Україна, вул. Хорива, 19-В,  м. Контрактова площа (вихід з метро в бік Верхнього і Нижнього Валів)

Час роботи виставкового центру:

Пн.-Пт. – 10:00 – 19:00  Сб. – 10:00 – 18:00   Нд. - вихідний

З питань акредитації на відкриття виставки, стосовно отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів -  звертайтеся до Ольги Музиченко за тел.: 097-98-22-783.

Читати 16772 разів