| 
Четвер, 14 березня 2013

Виставка-ярмарок живопису, графіки, скульптури, фотографії Fine Art Ukraine (Частина 3).

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

На виставці Fine Art Ukraine були представленні і роботи сучасних художників. Кожна галерея, яка приймала участь у виставці хотіла продемонструвати свої роботи, підкресливши свою професійність, неповторність та самобутність.

Цікаву підбірку живопису представила  Галерея NEBO  Галерея  Seven stars  назва  Проекту  «Вид на проживання», Галерея  ART.ANT.DEKO - Проект «Гетьманський скарб» - підбірка живопису, Галерея «Майстерність» представила скульптуру та живопис.

 

Цікаво, що в рамках Виставки-ярмарки живопису, графіки, скульптури, фотографії Fine Art Ukraine майже всі роботи можна купити, тож для колекціонерів, це чудовий привід не тільки відвідати виставку, а й поповнити колекцію.

Також ,в рамках виставки було проведено круглий стіл « У витоків сучасного українського мистецтва», який ніби підводив підсумок пост - радянського досвіду художників.

В цілому виставка дуже цікава,змістовна та пізнавальна. А для тих, хто не встиг її відвідати пропонуємо наш фоторепортаж.

Довідка:

Проект Fine Art Ukraine  заснований у 2009р. Цього року проводиться в четверте.

2009р .- показ самого масштабного в Україні  ретроспективного показу робіт Тетяни Яблонської,зібрання провідних українських та зарубіжних галерей. Показані спецпроекти Сергія Якутовича, Ігоря. Гайдая та інших художників.

2010р.-  персональна виставка Рішарда Горовиця відомого американо  – польського фотографа і новатора у мистецтві фотографії. Спецпроекти представили провідні українські та зарубіжні галереї у форматі колекцій – візитівок.

2011р. – виставка робіт випускників Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури України під назвою «Школа», в яку увійшли роботи знакових фігур українського мистецтва 30-80 років.

2012р.- не проводилась.

2013р. – показ останньої колекції радянської доби,зібраної з фондів Дирекції виставок Національної спілки художників України. Та спеціальні проекти, про які йдеться у цій статті.

Читати 10145 разів