| 
Неділя, 03 березня 2013

Виставка дитячих робіт "Прощавай зимонько".

Оцініть матеріал!
(7 голосів)

Скоро весна з її теплим привітним сонечком, щебетанням пташок, заквітчаними деревами, кущами і зеленою травичкою. Тому, сьогодні, на передодні весни дітлахи Дитячого садочку № 98 прощаються з зимою.

На уроках гуртка ізостудії, яка працює у садочку вже багато років,  діти малюють різні малюнки про зиму. Цього річ вони малювали  і одиноке деревце, що змерзло від лютого морозу, або яке очікує приходу весни,  яке кому заманеться.

 

Незмінний керівник гуртка Ткаченко Світлана Борисівна дає всім дітям групи гуртка одне і те саме завдання, розповідає підопічним , як саме треба малювати та дає переглянути картинки. Потім  всім роздає однакові  листочки для малювання та фарби, але дерева виходять у кожного різні. Залежно від віку та отриманих знань юними художниками.

Або пані Світлана роздає всім діткам вирізані із паперу фігурки зайчиків, та пропонує їх діткам розмалювати на свій смак. І знову « феєрверк фантазії і сплеск творчості». Діти дуже старанні, о от з обережністю не все так гарно виходить. Іноді і фарби не слухаються і олівці ламаються і зосередитись не хочеться. Це ж діти. Але виставки влаштовувати дуже люблять, то ж і стараються, як тільки можуть.

Ось і  сьогодні дітлахи влаштували таку собі виставку з малюночків про зиму, аби сказати їй «Прощавай зимонька», а самі вже поспішають малювати літо, квіти, сонечко, іграшки – не дочекаються літа. Свої малюночки вони , із задоволенням нам показують, то обіцяють зробити нову виставку, про Весну – красуню. Бажаємо ім слухняних фарб і олівців, багато фантазії і наполегливості, а всього іншого іх обов’язково навчать у ізостудії садочку.

Пропонуємо вам фоторепортаж із дитячого садочку № 98,  з уроку  ізостудії для юних художників.

Читати 9493 разів