| 
Понеділок, 31 грудня 2012

Який колір має 2013 рік.

Оцініть матеріал!
(6 голосів)

Вибачте за повторення, але черговий раз доречно відмітити, що все у світі має свій колір. Так і наступаючий 2013рік теж має певний колір.2013 рік – Рік Чорної Водяної Змії. Ця дивовижна хазяйка і буде, згідно стверджень астрологів, головувати у наступному році. То ж треба під неї під лаштуватися, обираючи її улюблені кольори.

 

Основними кольорами 2013 року стануть – чорний, сірий, синій, зелений, золотий,срібний.

Чорний – можна обирати, як матовий так і блискучий ( розшитий стразами, люрексом,  тощо -  теж згодиться).

Сірий – обирайте благородні холодні відтінки і вони будуть вам дуже личити.

Синій – починається від голубих відтінків і закінчується вишуканими бірюзовими кольорами, які цього річ, будуть трендом сезону.

Зелений – дуже неоднозначний колір, личить далеко не всім, зате він найбільше буде привертати увагу і схильність хазяйки року.

Золотий та срібний кольори – це кольори металів, з яких бажано обирати цьогорічні прикраси.

Саме на ці кольори треба орієнтуватися , обираючи наряди та прикраси у 2013 році.

Але треба застерегти, що Змія дуже полюбляє блиск та розкіш, тож при виборі прикрас, краще обирати природні камені та метали – її не обдуриш.

Як ми бачимо, у перелічених кольорах нема білого. Але треба зауважити, що це нейтральний колір, з ним навіть Чорна водяне змія не буде відчувати дискомфорту. Крім того саме біле намисто, або інші, які завгодно прикраси,  із перлів хазяйка просто обожнює. Саме перли і стануть найбажанішими прикрасами року.

Обов’язково перевірте прогнози астрологів, у вас для цього цілий рік.

Читати 6491 разів