Версія для друку
Понеділок, 31 грудня 2012

Фоторепортаж з V Великого антикварного салону ( частина 3).

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

У рамках V Великого антикварного салону також були представленні основні антикварні галереї і салони Києва, Харкова, Севастополя, Ялти, відомі аукціонні доми «Євро Арт», «Золотое сечение», виставки робіт із приватних колекцій Владлена Рябченко, Олександра Крилова та Володимира Ковбаси.

На виставці були представлені 15 приватних галерей та бутиків  які показали різноманітні предмети інтер’єру : ікони, картини, вази, козацькі шаблі, літографії робіт Сальватора Далі, живопис відомих українських авторів, старовинні меблі ручної роботи, тощо.

 

Саме цього річ Великий антикварний салон  виступає  у форматі популяризації українського мистецтва минулого. Показом зібрань колекцій музеїв, яким не вистачає своїх площ для демонстрації експонатів, салон намагається привернути увагу суспільства до великої мистецької української спадщини та відзначити і представити велику армію шанувальників мистецтва, які долучилися до його колекціонування, цим самим врятувавши частинку предметів  минулого від руйнування та забуття.

Попередні салони показали, що проведення такого роду виставок старовинних речей з метою їх продажу, виявилися не ефективними, бо в Україні ще не існує розвиненого ринку  продажу предметів старовини.  Саме такі салони і знайомлять глядачів з предметами старовини і слугують  інформаційним полем для всіх бажаючих долучитися  до колекціонування предметів старовини.

Хоча і зараз охочих залучитися до колекціонування не бракує, ціна антикварних речей просто занадто велика для більшості населення України. То ж будімо сподіватися на найкращі часи, коли кожен українець зможе придбати на такому салоні обрану по смаку річ.

А поки для  тих хто не встиг побувати на V Великому  антикварному салоні  пропонуємо наші фоторепортажі.

Читати 9789 разів

Галерея зображень