| 
Вівторок, 27 листопада 2012

Майстер – клас авторської ляльки в Меморіального музею ’ ’Хата на Пріорці ’’.

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

1 грудня 2012 р. в приміщенні Меморіального музею  ’ ’Хата на Пріорці ’’  буде проводити майстер – клас по виготовленню авторської ляльки Березенська Алла Микитівна.

Нещодавно  в приміщенні музею проходила виставка авторської ляльки « В гостях у Тарасовій хаті» на якій були представлені роботи майстрині.

Техніка їх виготовлення унікальна, бо майстриня створила свій власний світ створення ляльки. Ніколи  спеціально не вчилась виготовленню ляльок, а так сталося, що вийшовши на пенсію зробила у власній квартирі справжню майстерню, в якій створює все нові і нові ляльки, зовсім не вміє відпочивати та сидіти без діла. Правда сама майстриня каже, що її відпочинок – це саме  і є створення ляльки.

 

Ляльки, зроблені Аллою Микитівною дуже сподобались всім відвідувачам виставки« В гостях у Тарасовій хаті», тож вона із задоволенням прийняла запрошення керівництва музею показати свій майстер – клас всім охочим.

Вже не вперше у приміщенні Меморіального музею  ’ ’Хата на Пріорці ’’  буде проходити майстер - клас авторської ляльки а от Алла Микитівна буде проводити його вперше. Дуже добре, що всі бажаючі зможуть побачити та навчитися унікальної техніки створення української авторської ляльки.

 

Приходьте в Меморіальний музей ’’Хата на Пріорці ’’, який знаходиться у м. Києві,  по вулиці Вишгородській, 5, де у суботу,  1 грудня 2012р.  о 14:00 розпочне проводити свій майстер – клас  по створенню української авторської ляльки, народний майстер Березенська Алла Микитівна.

Приходьте, буде дуже цікаво.

Читати 17499 разів