| 
Субота, 03 листопада 2012

«Портрет» - виставка художніх робіт юних гуртківців майстерні Д.С.Дорогостайського.

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

В Київському палаці дітей та юнацтва , у Галереї « Дім Миколи», що розташована у Києві по вулиці Мазепи,13 проходить тематична  виставка художніх робіт  -  «Портрет».

«Портрет» виставку художніх робіт дітей, що відвідують  майстерню Дмитра Сергійовича Дорогостайського та навчаються  у гуртку «Молодіжний АРТ центр» -  це не перша виставка юних гуртківців.

«Портрет» саме так називається ця барвиста та неповторна виставка дитячих робіт. Так і хочеться назвати цю виставку – « Виставка хорошого настрою». Бо ,як тільки заходиш до зали, де розміщена виставка, мимоволі починаєш посміхатися. Від цієї безкінечної дитячої  щирості, фантазії, відвертості просто  стає тепліше на серці.

 

А якщо подивитися, кого саме малюють діти… І своїх найкращих друзів, і вчителів, і батьків, і навіть автопортрети із своїми улюбленцями. А які тільки фарби вони добирають аби передати все всі свої відчуття та емоції.

Всі свої роботи, вони малюють під керівництвом свого педагога Дмитра Сергійовича Дорогостайського. Як не дивно, з його особистого дозволу, всі діти звертаються до нього і просто кажуть - Діма. Звичайно він їх вчитель але ж він і їх друг. А хіба можна звертатися до друга по – батькові. Ось і виходить, що саме Діма, друг і наставник, який зможе підказати, як саме треба намалювати і звичайно пояснити чому саме так , а не інакше,  іноді підбадьорити  або  втішити, вселити впевненість і привити силу духу.

Саме тому на заняттях  у майстерні Д.С.Дорогостайського завжди дуже багато гуртківців. Вони його щиро люблять, а він точнісінько так же щиро відповідає їм взаємністю і дуже пишається їх роботами та талантом.

Для тих,хто не зможе відвідати виставку, пропонуємо наш фоторепортаж.

Читати 10473 разів