| 
Середа, 31 жовтня 2012

Фоторепортаж з 31-го Ukrainian Fashion Week.

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

14 жовтня  2012 року в приміщенні Національного культурно-мистецького  та музейного комплексу  "Мистецький Арсенал"  відбувся  традиційний  31 Ukrainian Fashion Week  (Український Тиждень Моди).

Це, звичайно подія у світі моди, яка намічає тенденції, відкриває напрямки у модній індустрії на певний час, що найменше на рік.  Як правила, саме на таких виставках – показах присутні, всі не байдужі до моди люди.  А хіба є байдужі? То ж на цьому святі присутні всі, кому пощастило отримати запрошення. Мені пощастило потрапити у Мистецький Арсенал, на відкриття  Українського тижня моди, на якому відбувся   показ  учасників проекту «Нові імена. Натхнені Intel».

 

Тобто, конкур відбувався  серед молодих  дизайнерів, які створили свої моделі під впливом, або точніше сказати « надихаючись  сучасними технологіями Intel », бо саме вони стали трендом року Ultrabook. При цьому головна задача дизайнера – це створення, інноваційних, сучасних, а може навіть надсучасних, моделей одягу не втрачаючи, або навіть підкресдюючи автентичность.

На самі покази, навіть по запрошенню, потрапити було дуже складно, то ж пропоную фоторепортож, всього того, що зміг зафіксувати мій фотоаппарат який був зі мною на цій грандіозній події. Думаю, що, навіть того, що він зафіксував, буде достатньо, аби відчути всю атмосферу творчості і свята індивідуальності, які панують на 31  Українському  Тижні Моди.

Читати 10093 разів