Версія для друку
Понеділок, 24 вересня 2012

Галерея – конкурс інтер’єрних і ландшафтних інсталяцій ECO FUTURE:GARDEN & INTERIOR.

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

В рамках  спеціалізованої виставки  COMFORT HOUSE, яка проходила з 18 по 21 вересня 2012р. в Виставкового центру  КиївЕкспоПлаза відбувся конкурс інтер’єрних  і ландшафтних інсталяцій ECO  FUTURE:GARDEN & INTERIOR.

Організували  конкурс для  дизайнерів Видавничий дім  ’’АСС –медіа’’, Гільдія ландшафтних архітекторів України, ТОВ ’’ Київський міжнародний контрактовий ярмарок ’’.

 

Конкурсантами   ECO  FUTURE:GARDEN & INTERIOR   стали українські архітектори та дизайнери , які представили на суд глядачів ,згідно умов конкурсу, не тільки рішення по дизайну інтер’єру , а й благоустрою прибудинкової території.

Тема інсталяцій інтер’єру і саду майбутнього – це створення екологічно чистого життєвого простору та території навколо нього. Основним концептуальним елементом при створенні інсталяцій організатори  конкурсу запропонували – дерево.

Так компанія Антураж представила експозицію – інсталяцію «Дерево пристрасті», автор проекту Ольга Кшевжинська. За задумом автора пристрасть – це шлях до самовдосконалення та свободи. Адже людина, яка відчуває пристрасть здатна на багато більше, ніж, та , яка не відчувала, та не пережила такого почуття. Тому дерево пристрасті – це перш за все, шлях до пізнання. Ніна Коляденко створила проект  -  ‘‘ Генеалогічного  дерева ’’. Генеалогія  - наука про історію людського роду , взаємозв’язок сучасної людини з предками та нащадками.  Задум композиції показати  шлях людини від народження до гріхопадіння та спасіння. Ольга Добровольська представила своє «Дерево бажань». Суть  проекту показати, як людина, аналізуючи свої бажання може пізнати себе.

Поруч з інсталяціями розмістилася виставка « Живих меблів» , яка як найкраще підкреслює оригінальність ідей авторів інсталяцій.

Взагалі мета експозиції – конкурсу  продемонструвати відвідувачам виставки палітру інтер’єрних і ландшафтних рішень в облаштуванні прибудинкової території, представити актуальні дизайнерські ідеї, продемонструвати взаємодію житлового і прибудинкового простору з новими технологіями і матеріалами, позначити перспективи розвитку дизайну в Україні.

Інсталяції – проекти  неординарні, цікаві задумки,  оригінальні  ідеї та кольорові  рішення -  все це дуже приваблює відвідувачів виставки.

 

Пропонуємо наш фоторепортаж для тих,хто не відвідав виставку.

Читати 10496 разів

Галерея зображень