| 
Понеділок, 24 вересня 2012

Художня ковка на виставці COMFORT HOUSE.

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Спеціалізована виставка для всіх, хто ремонтує та будує власне житло COMFORT HOUSE  завершила свою роботу у Виставковому  Центрі  КиївЄкспоПлаза, де проходила, з 18 по 21 вересня 2012р.

Для всіх, хто будує власне житло, облаштовує  квартиру, перебудовує або модернізує своє помешкання виставка була дуже потрібною.

Саме на виставці можна було підібрати необхідне оздоблення стін і підлоги, обрати сучасні  світильники,  ознайомитись з новими технологіями, замовити проект або необхідні матеріали безпосередньо у виробника або дистриб''ютера і врешті решт, втілити в життя мрію про красивий і затишний власний дім або квартиру.

 

Дуже хотілось би звернути вашу увагу на вироби з металлу - чудові ковані вироби.

На виставці представлені українські компанії і приватні особи, що  займаються виготовленням  кованих виробів. Серед ассортименту художньої ковки , який представлений на виставці -  це камінні набори, фонарі, люстри, підсвічники, корнизи, перила, флюгери, підставки для квітів, монгали, барбекю, столи, стільці, ліжки,огорожі всіх видів, ворота,забори, віконні решітки ,оздоблення для дзеркал.

Дуже радує,що асортмен та кількість компаній представленних на ринку росте із року в рік. Цікави роботи  представили Кузнечна артіль ''Лівша'', Студія – майстерня '' Птах'', Приватне підприємство ''Акцент'', фірма КовкаДім, компанія Сторожук .

Крім робіт, які можна використовувати у вжитку багато робіт, які носять чисто ететичний характер – це  садова скульптура цікаві статуетки, дерева і квіти виготовленні із металу. Такі предмети дуже вражають майстерністю виготовлення і фантазією їх авторів. А виставка чудова нагода  для відвідувачів  поповнити  свої колекції або придбати просто ''милу для серця'' дрібничку.

Для тих, хто  не зміг відвідати виставку  цей фоторепортаж.

 

Читати 10359 разів