| 
Понеділок, 24 вересня 2012

Спеціалізована виставка Comfort Hause і виставка дерев"яного будівництва Country Living

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

У Києві у Виставковому  Центрі  КиївЕкспоПлаза, з 18 по 21 вересня  проходила міжнародна виставка  ''Comfort  House  - 2012''( осінь).

Виставка  представляє споживачам широкий спектр будівельних товарів та послуг. На виставці представлені комплексні рішення  від індивідуального проектування будинку до підбору будівельних матеріалів та обладнання. Особливий акцент організатори виставки зробили  на оптимізації будівництва, проектних і архітектурних рішень, на енергозберігаючих та екологічно чистих матеріалах і застосувані  новітніх вдосконалених технологіях.

Для кожного відвідувача, який займається індивідуальним будівництвом, проектуванням, озбодленням будинку або квартири тут є на що подивитись та підібрати  все необхідне для облаштування будівлі. Водночас для компаній, які займаються професійно будівництвом , виставка – це чудова нагода спілкування,підписання конкрактів, знаходження портнерів та компаньйонів.

Дуже вдалим було рішенні організаторів виставки провести одночасно і Виставку ''Дерев''яного будівництва''  Country Living. Цьогоріч ця виставка вперше була презентована у Києві. Така виставки як найкраще відповідає зацікавленості споживачів саме у індивідуальному будівництві  та бо пропонує вже готові комплексні  іноваційні та енергозберігаючі рішення.

В рамках виставки були проведені круглі столи, майстер-класи,лекції,презентації, конкурси.

Для тих, хто не відвідав виставку,  пропонуємо наш фоторепортажю

Читати 10562 разів