| 
Субота, 22 вересня 2012

Пленер « Гурзуф 2011 ».

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

 

У вересні 2011р. у місті Гурзуф стартував черговий пленер « Гурзуф 2011 », який проводить Київська дитяча Укадемія мистецтв. Цьогоріч у пленері бере рекордна кількість студентів. Це підтверджує ствердження  педагогів, що навчатися малюванню  саме у такий спосіб юним студентам дуже подобається.

У 2011р. пленер дуже помолоджшав. Найменшому учаснику пленеру – 7 років. Юним студентам дуже не просто, але «художня академічна спільнота» їх всіляко підтримує.

 

Пленерний живопис  – живопис на відкритому повітрі, пов»язаний з вивченням натури, оточуючого середовища, кольорових змін, переходів, нюансів, світла і тіні. Це не просто, бо потребує не тільки навиків малювання, а й здатності сконцентрувати  увагу та сили, аби створити справді хороші  ескізи або замальовки. Робота над ескізом повинна займати якомого менше часу, головне аби юний художник зміг відтворити саме « дух місцевості», адже не рідко кажуть, що

« плененр - це злиття художника з природою».

Якщо ви подивитесь на роботи студентів, які представлені у галереї до цієї статті, то переконаєтесь, що їм це вдається,

Київська дитяча Академія мистецтв наддала нашому порталу «Творча країна» ексклюзивний архів фотографій, які зроблені  під час пленеру студентів Академії. Ми з радістю пропонуєма вам подивитися галерею студентських робіт, написаних на пленері у місті Гурзуф у 2011р. студентами Образотворчого факультету Київської дитячої Академії мистецтв.

Читати 7843 разів