| 
Субота, 22 вересня 2012

Пленер « Гурзуф 2010 ».

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

Черговий традиційний пленер у місті Гурзуф, який започаткувала  Київська дитяча Академія мистецтв у 2010 р стартував у вересні. В пленері приймають участь юні студненти Образотворчого факультету Академії. Наймолодшому учаснику 9 років, самому старшому 16 років.

Студенти під  наглядом досвідчених художників- педагогів  два тижні на березі Чорного моря працюють, створюючи чудові замальвки і ескізи. Техніка виконання робіт – це написання робіт маслом на полотні. Звичайно всі матеріали студенти везуть із собою.

Студенти старших курсів допомагають студентам молодших курсів, адже малювання на пленері відрізняється віз звичайної роботи у студіях та майстернях. Колективний досвід живопису  на пленені для молодших студентів дуже не звичний, але неоціненний, яким вони будуть користуватися все життя.

 

Київська дитяча Академія мистецтв наддала нашому порталу «Творча країна» ексклюзивний архів фотографій, які зроблені  під час пленеру студентів Академії. Ми з радістю пропонуєма вам подивитися галерею студентських робіт, написаних на пленері у місті Гурзуф у 2010р. студентами  Київської дитячої Академії мистецтв.

Читати 7686 разів