| 
Середа, 12 вересня 2012

Виставка «Лялькова країна» (частина 2).

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

На виставці «Лялькова країна», яка проходила в приміщенні Виставкового центру «КиївЄкспоПлаза», з  6 по 8 вересня 2012 року як ми вже говорили, свої творчість представляли майстри з різних куточків України. Зокрема на виставці були представлені лялькарі з Києва, Львова, Харкова, Запоріжжя, Тернополя, Івано – Франківська, Ірпеня, Броварів, Луганська, Севастополя. Сфера їх творчості авторська лялька, або як іноді кажуть « портретна лялька».

 

Родзинкою виставки стали авторські  ляльки, які представили лялькарі з Грузії, Південна  - Африканської Республіки, Росії і Японії. Кожна лялька була представлена у традиційній національній одежі  та відображала звичаї та етнос держави. Звичайно ці ляльки, які ще донедавна зовсім не були представленні на ринку України, викликали особливу зацікавленість відвідувачів. Що до майстерності авторів, то українська лялька зовсім не поступається авторським лялькам, що представили іноземні  гості виставки. А українська лялька – мотанка, в ошатному  національному одязі, виглядала напрочуд органічно та вишукано. Та і виконання цих ляльок просто бездоганне.

Саме різні виставки міжнародного рівня і дають можливість нашим, українським авторам, не тільки радість спілкування між собою, а й відчуття власного професійного рівня  і звичайно гордості за свою роботу.

На виставці жодної однакової роботи, єдине, що об»єднує і всіх авторів і їх творчість це любов до створення казки і краси, створення авторської ляльки.

Представляємо  наш фоторепортаж з виставки «Лялькова країна», для тих хто так і не зміг відвідати виставку. Початок фоторепортажу у статті Виставка «Лялькова країна» (частина 1).

Читати 9814 разів