| 
Вівторок, 11 вересня 2012

Виставка «Медвін : Рукоділля та хобі».

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Виставка «Медвін : Рукоділля та хобі» проходила з 6 по 8 вересня 2012 року в приміщенні Виставкового центру «КиївЄкспоПлаза». В рамках виставки Мідвін : Рукоділля та хобі 2012, Київське громадське об»єднання художників - лялькарів проводило виставку авторської ляльки, під назвою  «Лялькова країна». Водночас на цій же території Виставкового центру «КиївЄкспоПлаза»  проходила виставка  Медвін : Книжковий світ.

 

Всі виставки, які зайняли весь зал Виставкового центру,тільки доповнювали одна другу.

В центрі зала розташувався острівець,огороджений  імпровізованим тином, з глечиками, рушниками, хустками, квітами, ляльками, оберегами та мітлами, віником  та навіть бабою Ягою. В цій імпровізованій садибі своє життя. Спілкуються гончарі і вишивальниці,ткалі та спеціалісти з плетіння.

А неподалік  вмостилися майстри, з різними  аксесуарами шарфами та прикрасами з каміння та вовни мокрого валяння, чудернацькими свічками ручної роботи та навіть милом. Кожен майстер нахвалює свій товар – це їх гордість, їх праця,їх натхнення.

Роботи майстрів дуже хороші і відвідувачі із задоволенням купують речі,що сподобались. Тут на виставці можна придбати і необхідний  для рукоділля матеріал: тканину, фурнітуру,серветки та клеї і лаки для деку пажа,нитка,бісер,вовну,тощо.

По словам організаторів на виставці представлено понад 150 експонатів. Та головне, що сьогорічна виставка змогла запропонувати глядачам майже 100 безкоштовних майстер - класів в різних техніках рукоділля. І це дуже важливо, бо на  виставці  побувало  майже 7000 тисяч відвідувачів. Майже всі були зацікавленні, дізнатись щось нове, а дехто і відкрити для себе дивовижний світ творчості. Дізнатися про нові техніки рукоділля і поділитись своїм власним досвідом.

На виставці був навіть дитячій день, коли саме проводились для дітей майстер – класи, театральні виставки, ігри, розваги. Цікаво  і корисно було всім.

Пропонуємо,для тих,хто не відвідав виставку наш фоторепортаж з виставки «Медвін : Рукоділля та хобі».

 

Читати 7769 разів