Версія для друку
Понеділок, 10 вересня 2012

Натхненний пульс часу

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

«Натхненний пульс часу» саме так називалася виставка, яка була представлена у Москві влітку 2012р. Київською дитячою Академією мистецтв на запрошення російської сторони.

На виставці були представлені роботи юних студентів Київської дитячої академії мистецтв Факультету образотворчого мистецтва. Тематика робіт – це наше сьогодення і те, що є актуальним для юних студентів, що їх хвилює, про що їх думки і мрії. Саме тому, у час очікування проведення в Україні Чемпіонату Європи з футболу «Євро 2012» дуже багато робіт на спортивну тематику.

 

Виставка проходила у Національному культурному центрі України в Москві. За попередньою домовленістю виставка повинна була тривати  лише один місяць, але термін проведення виставки було подовжено, тому,що бажаючих подивитися виставку було дуже багато і виставка мала  великий суспільний резонанс.

Фотографії робіт студентів, які були представленні на виставці можна подивитися у фотогалереї, яку, на наше прохання для відвідувачів  порталу, люб»язно представила Київської дитячої академії мистецтв.

Читати 11657 разів