| 
Понеділок, 27 серпня 2012

Андріївський узвіз. День Незалежності. 2012р.

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Традиційне свято народної творчості на Андріївському узвозі завжди проходить по одному і тому ж  сценарію. На свято, з усіх регіонів України приїжджають майстри, які працюють у різних техніках, видах і жанрах мистецтва і привозять, на суд відвідувачів свої авторські роботи. Звичайно, кожен автор сподівається якомого більше продати своїх робіт, бо Київ – це перш за все великий ринок для кожного  продавця , який, як правило, приїжджає з різних, і явно менших міст, сіл, містечок. По- друге – це столиця, і одержати  підтримкою і визнанням київського глядача – покупця, це дуже пристижно. По - третє – дуже цікаво, а що інші автори України, які працюють у відповідних напрямках, техніках і жанрах  представляють на суд  глядачу, цілувальнику,поціновувачу.

 

Цьогоріч на День Незалежності, який припав на п»ятницю24 вересня, нічим не відрізняється від усіх попередніх свят. Лише один такий прикрий факт, цього річ на узвозі менше і майстрів і відвідувачів. Не знаю -  це наслідок нещодавньої ,не зовсім вдалої реконструкції Андріївського узвозу, чи велика кількість різних подій,які відбуваються у святкові дні і зайнятість жителів міста (ярмарки проводяться і на Співочому полі, і у музеї Івана Гончара)  але це  - прикрий факт.

Не зважаючи на це, все інше на узвозі, як завжди – піднесений настрій, багато хороших робіт, нових майстрів і вже відомих майстрів, і вдячні покупці- шанувальники. Для тих, хто не був цьогоріч  на Андрієвському узвозі на свят Дня Незалежності України, пропонуємо наш фоторепортаж.

Читати 7869 разів