| 
Вівторок, 14 серпня 2012

Київ писанковий, 3.

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Сьогодні  14 серпня 2012р і залишається рівно 10 днів  до Дня Незалежності і довгоочікуваного Параду вишиванок. Ми вирішили подивитись,що зараз відбувається  у сквері І.Франко. Як ми вже писали у попередніх публікаціях «Київ писанковий» та «Київ писанковий,2», що саме у сквері І.Франко розпочались приготування до майбутнього Параду вишиванок.

15 квітня 2012р. у рамках фестивалю «Чудо писанка» саме у сквері І.Франко була  установлена чотириметрова Київська  писанка. Як говорили організатори фестивалю, до Дня Незалежності до неї приєднаються ще такі ж писанки, розписані в інших областях країни. Сьогодні, 4 серпня 2012р.у сквері знаходяться дві писанки. Це Київська та Кіровоградська писанки. Писанки стали  справжньою красою скверу.

 

Дуже шкода, що дерева у сквері, які були прикрашенні писанками у пасхальні дні,  вже позбавились своєї окраси. Зараз на деревах лишилися поодинокі стрічки, до  яких були прикріплені писанки, які розписувала вся українська спільнота, від дорослих до дітей. Дуже приємно,що не дивлячись на це  дух свята , дух піднесення  і надії у сквері залишився. У сквері дуже людно. Приходять цілими сім»ями. Фотографуються, роздивляються, любуються, дивуються, очікують продовження свята. Саме  із скверу І.Франко ці розписні «Чудо писанки» на возах, прикріплених до квадро циклів провезуть по Хрещатику у День Незалежності.

Пропонуємо вам фоторепортаж із скверу І.Франко, де розмістилися дивовижні «Чудо писанки».

Читати 7509 разів